Låsesmed Østerbro

RING 91 19 35 30

Opluk dag.......... 495,-
Opluk aften/weekend 595,-
Opluk nat.......... 995,-

Hvis du også har den holdning, at ”dit hjem er dit slot”, så er du en af de stadigt flere danskere, der i disse år får øjnene op for, hvor vigtigt det er at sikre sin bolig og de personlige værdier, der findes der, optimalt.

Efterhånden som antallet af indbrud stiger, sørger vi for at tilegne os de seneste metoder og teknikker, så vi kan assistere både faste og nye kunder bedst muligt. Som din låsesmed på østerbro står vi meget gerne til rådighed med et professionelt sikkerhedstjek, der kan afdække eventuelle problematikker omkring dit hjems sikkerhedsniveau. Da det er helt gratis og ganske uforpligtende, er det noget, som vi varmt kan anbefale alle, der gerne vil kunne føle sig sikre i eget hjem.

Professionel rådgivning omkring sikring af bolig er dog kun en af vore mange arbejdsopgaver.

kontakt-osHerudover assisterer vi ved: Oplukning, montering, reparation, omkodning og reparation af låse og låsesystemer, og uanset opgavens størrelse og omfang, leverer vi altid kompetente løsninger, så vore kunder kan føle sig sikre, når vi drager af sted igen.

Akutsituationer opstår ofte om aftenen, natten eller tidlig morgen, og vi kører derfor over hele Østerbro, vi er jo din låsesmed på østerbro, 24 timer i døgnet, så du kan føle sig tryg og komme i kontakt med os, præcis når du har brug for det. Vor årelange erfaring, opdaterede viden, store kendskab til det allernyeste indenfor effektiv sikring og ikke mindst vor døgnservice er alle vigtige faktorer, der gør os til den låsesmed på østerbro, som du kan have fuld tillid til.