Låsesmed Amager

RING 91 19 35 30

Opluk dag.......... 495,-
Opluk aften/weekend 595,-
Opluk nat.......... 995,-

Der er ingen tvivl om, at der er sket en stor stigning i indbrud hos både private og virksomheder. Tyvene bliver stadigt mere udspekulerede og tager alle metoder og teknikker i brug for at bryde ind.

Som din professionelle låsesmed på Amager kan vi assistere dig på to måder:

For det første ved akutopgaver, hvor du har brug for hurtig og effektiv hjælp med det samme. Der kan være tale om forsøg på indbrud eller et fuldbyrdet indbrud, hvor vi er på pletten for i samarbejde med dig at finde frem til den mest optimale løsning, som sikrer dig og din bolig eller virksomhed bedst muligt fremover. Her kan det vise sig tilstrækkeligt at reparere eller udskifte låsen, men alternativet kan også være en omkodning af låsesystemet. Uanset, hvad der vælges, så er vore kunder, både nye og faste, garanteret en løsning, der lever op til de alle højeste standarder.

Og for det andet. Udover denne type akutte opgaver, varetager vi også opgaver af mere rådgivende art. Vi fungerer ofte som samarbejds- og sparringspartner for vore kunder,og når de føler, at de har behov for en løsning, der sikrer deres hjem/virksomhed og værdier bedst muligt, så er vi klar til at tage en åben og ærlig snak om de forskellige muligheder.

Vejledning og rådgivning, der handler om sikring, forudsætter naturligvis den rette faglige viden om teknikker, metoder og systemer, og den besidder vi. Dette sammenholdt med mange års erfaring og praktisk arbejde med sikringsopgaver, gør os som låsesmed på Amager til en yderst kompetent og meget serviceorienteret sikringsrådgiver.